Kymenlaakson yritystontit

 

 

Kymenlaakson alueen yritystonttitarjonta on esillä seuraavilla sivustoilla:

 

Kouvolan yritystontteihin liittyvää tietoa on löydettävissä Kouvolan kaupungin sivuilta. Kouvolassa on saatavilla teollisuus-, liike- ja toimistotontteja erilaisiin tarpeisiin. Tonttitarjonta on esillä reaaliaikaisessa kartassa. Tutustu vapaisiin teollisuustontteihin suoraan karttanäkymässä täällä. Vapaat liike- ja toimistotontit kartalla löydät täältä. Näitä kaupungin tontteja voi tiedustella kaupungingeodeetiltä tai maankäyttöinsinööriltä, joiden yhteystiedot löytyvät Kouvolan kaupungin sivuilta, yhteystietojen alta.

 

Kouvola Innovation puolestaan auttaa Kouvolaan sijoittumiseen liittyvissä kysymyksissä. Kouvola Innovation myös ylläpitää alueellista toimitila- ja tonttirekisteriä, josta voi löytää paljon tietoa vapaista kohteista. Sivustolla on myös mahdollista ilmoittaa maksutta Kouvolassa tyhjillään olevista toimitiloista ja yritystoimintaan soveltuvista tonteista.

 

Hyötyvirta-yritysalue Kouvolassa: alueella toimivat yritykset muodostavat kasvu- ja osaamispohjan erityisesti kiertotalousliiketoiminnan yrityksille. Jos olet kiinnostunut alueen yritystoiminnasta ja yritystoimintaan sopivasta tonttimaasta, ota yhteys Kinnoon.

 

Kotka-Hamina alueen toimitilat ja yritystontit löydät täältä. Nämä on nähtävissä sekä listauksena että myös karttanäkymässä. Cursorin ylläpitämältä sivustolta löytyy vapaiden toimitilojen ja tonttien lisäksi myös muuta sijoittumista tukevaa tietoutta. Kotka-Hamina seudun ja Loviisan vapaita toimitiloja ja yritystontteja voi hakea myös tontti- ja toimitilarekisteristä, joka mahdollistaa näistä ilmoittamisenkin. Rekisterin käyttö on maksutonta.